Touratech wereldwijd - Nieuwe vestigingen in het VK, Frankrijk, Hongarije, de VS en veel andere regio's

Touratech wereldwijd - Nieuwe vestigingen in het VK, Frankrijk, Hongarije, de VS en veel andere regio's

Nieuw steunpunt op het eiland: UK South

RuggedRoads is een nieuwe Touratech-partner in het Verenigd Koninkrijk. De in het zuiden van Engeland gevestigde onderneming is sinds 2008 actief in de motorbranche en tot ver buiten de regio bekend om zijn goede service. In de showroom vinden klanten een enorme keuze aan Touratech-producten. Behalve de nieuwe shop in Lymington, Hampshire, beschikt Touratech in het Verenigd Koninkrijk over steunpunten in Team Valley bij Newcastle upon Tyne, in Sudbury, Suffolk, evenals in Ystradgynlais in Wales.

Oost-Frankrijk: Quentin Raynaud

Ook in Frankrijk heeft Touratech het verkoopnetwerk uitgebreid. Als partner kon de motorenthousiasteling Quentin Raynaud worden gewonnen. Sterk met het wereldje verbonden, heeft Quentin van zijn passie voor motoren zijn beroep gemaakt en hij heeft altijd een luisterend oor voor de verzoeken van zijn klanten. Het nieuwe steunpunt ligt in Musièges, niet ver van de grens met Zwitserland en is na Orange de tweede vestiging van Touratech in Frankrijk.

Hongarije geeft plankgas: regio Balatonmeer

In Hongarije is Touratech vertegenwoordigd onder het dak van Full-Gas in Balatonboglár aan de oever van het Balatonmeer. Full-Gas, BMW-motordealer sinds 2007, heeft een reusachtig nieuw motorcentrum gebouwd met een "Make Life a Ride" BMW-motorshowroom op 400 vierkante meter. In deze exclusieve ambiance worden ook de producten van Touratech gepresenteerd. Daarnaast ligt een zeer moderne werkplaats van 370 vierkante meter groot met 14 hefbruggen, een restaurant, een evenementenzaal en zelfs een paar gastenkamers.

Full-Gas werd al in 1996 opgericht, toen de eigenaar Tamás Erdős nog student was. Het eerste motormerk waar men in handelde was Suzuki. Tegenwoordig is het bedrijf de met afstand grootste motordealer in Hongarije. Behalve BMW en Suzuki behoren Ducati, KTM, SWM en Royal Enfield tot het portfolio.

Tamás Erdős is zelf gepassioneerd motorrijder. Sinds 2019 is hij een officiële BMW Motorrad Tourguide.

USA: In het land van de onbegrensde mogelijkheden

Met de typisch Amerikaanse ondernemersgeest en heel veel innerlijke betrokkenheid zet Touratech USA op energieke wijze vaart achter de bedrijfsontwikkeling.

Touratech-USA opent een nieuw verkooppunt aan de oostkust in Brookfield, CT. De nieuwe, 325 vierkante meter grote shop ligt centraal op rijafstand van ongeveer 44 miljoen mensen. De zaak biedt klanten de mogelijkheid het merk Touratech te beleven, met avonturenexperts te praten, een motoruitrusting aan te trekken en ter plaatse aankopen te doen. De vestiging zal ook een snelle levering van onlinebestellingen aan klanten aan de oostkust mogelijk maken.

Pas goed een jaar geleden geopend, wordt de shop in Miami, FL, alweer uitgebreid. In de loop van de zomer moet de nu nog aantrekkelijkere showroom klaar zijn.

De showrooms van het moederbedrijf van Touratech USA in Seattle, WA, werden volledig gerenoveerd en verschijnen nu in de huidige corporate identity van Touratech met nog meer producten die men echt kan aanraken.

Als grootste bijeenkomst voor adventure riders in Amerika vindt van 23 t/m 26 juni de 12e Touratech-rally in Plain, WA, plaats. Er wordt rekening gehouden met meer dan 1000 deelnemers per dag. Er zullen demonstratiemachines van Triumph, Ducati, Yamaha, KTM, Harley-Davidson en Honda zijn. Drie eersteklas offroadscholen zullen rijtrainingen aanbieden. Hoogtepunten van het evenement zijn de fantastische dagtrips op onverharde wegen en paden in de Cascade Mountains.

Van 16 t/m 21 augustus vindt een grote reisenduro-bijeenkomst plaats in North Naverhill, NH – de Touratech Dirt Daze Rally. In de nabije omgeving zijn veel mogelijkheden voor het maken van avontuurlijke tochten. Belangstellenden kunnen proefritten maken met motoren van de merken Triumph, Yamaha en Harley-Davidson. Kamperen ter plaatse. Binnen het gezellige kader van ongeveer 500 gelijkgestemden wordt ook 's avonds voor amusement gezorgd.Van 16 t/m 21 augustus vindt een grote reisenduro-bijeenkomst plaats in North Naverhill, NH – de Touratech Dirt Daze Rally. In de nabije omgeving zijn veel mogelijkheden voor het maken van avontuurlijke tochten. Belangstellenden kunnen proefritten maken met motoren van de merken Triumph, Yamaha en Harley-Davidson. Kamperen ter plaatse. Binnen het gezellige kader van ongeveer 500 gelijkgestemden wordt ook 's avonds voor amusement gezorgd.

Meer informatie: touratech-usa.com

Balkan

Sinds medio vorig jaar is Touratech succesvol vertegenwoordigd in Servië. De shop bevindt zich in Novi Sad aan de Donau. En onlangs ging er een eerste levering naar het gloednieuwe steunpunt in Kroatië, zodat er weldra ook aan de gehele markt in het Balkangebied kan worden geleverd.

Polen

Met vijf partners en in totaal zes shops heeft Touratech opnieuw in Polen een plaats ingenomen. Steunpunten van Touratech in dit land zijn nu te vinden in Bielsko-Biała, Danzig, Krakau, Łódź, Piaseczno en Posen.

Latijns-Amerika

Behalve in het eigen land levert Touratech-Argentinië, gevestigd in Tolosa vlakbij Buenos Aires, nu ook aan de markten in de buurlanden Uruguay en Paraguay onderdelen uit Niedereschach. In Costa Rica kan de nieuwe distributeur van Touratech binnenkort zijn 1-jarig jubileum vieren.

Nederland

Sinds een jaar heeft de Touratech-shop in Buitenpost zich ontwikkeld tot een belangrijke ontmoetingsplaats voor het motorwereldje in het noorden van Nederland. Samen met de in de community goed bekendstaande shop in Mill bij Nijmegen, is er al een stevige basis gelegd voor levering aan ons land. Nu moet er in het zuiden een soortgelijk aantrekkelijk steunpunt ontstaan.

Finland

De Touratech-distributeur in Finland breidt zijn verkoopnetwerk intensief uit. Motorrijders in het Noord-Europese land kunnen hun toevlucht nu nemen tot vier Touratech-steunpunten. In Vantaa, in het noorden van de hoofdstad Helsinki, zijn maar liefst twee shops. Andere filialen zijn te vinden in Pirkkala, een voorstad van de metropool Tampere en in Raisio, enkele kilometers ten noordwesten van Turku.Touratech Copyright © 2020