Nieuwe laarzen - Grand Tour

Nieuwe laarzen - Grand Tour

Bij de Destino Touring GTX zegt de naam alles. Deze waterdichte motorlaars is speciaal afgestemd op de eisen van toerrijders en combineert functionaliteit met maximaal comfort.

Constante regen op de snelweg, hitte in de stad, vrieskou aan het eind van het seizoen - toerrijders worden het hele jaar door geconfronteerd met de meest uiteenlopende weersomstandigheden. Daarom moet het schoeisel voor veeleisende toerrijders veelzijdig zijn. En dan zijn er nog een heleboel andere factoren: een goede toerschoen moet veilig zijn, mag een langere wandeling om bezienswaardigheden te bekijken niet veranderen in een marteling en moet ook na vele jaren van continu gebruik nog steeds een metgezel zijn waarmee je gezien kunt worden.

Het antwoord van Touratech op dit complexe eisenpakket is de Destino Touring GTX. Deze nieuwe toerlaars maakt gebruik van het Gore-Tex Performance Comfort membraan. Dit houdt de voet zelfs bij langdurige neerslag droog en heeft tegelijkertijd een bijzonder sterk ademend vermogen. Zelfs bij hoge buitentemperaturen zorgt het microporeuze membraan voor een betrouwbaar waterdamptransport naar buiten.

De anatomisch gevormde Ortholite inlegzolen vormen een comfortabel voetbed en ondersteunen het goede klimaat in de laars door hun ademende werking.

Als er een langere wandeling op het programma staat, zal de Destino Touring GTX je bekoren met zijn gripvaste buitenzool van ethyleenvinylacetaat (EVA). Deze wordt gekenmerkt door uitstekende dempingswaarden en een zeer goed afrolcomfort. Ook de accordeon stretch inzetstukken, die de Destino Touring GTX een comfortabele pasvorm geven, zorgen voor een maximaal draagcomfort.

Maar hoe comfortabel ook - een motorlaars moet vooral veilig zijn. En daar doet de Destino Touring GTX geen concessies aan. Een polypropyleen tussenzool met geïntegreerde versteviging voorkomt dat de voet verdraait. Hiel- en enkelschalen bieden niet alleen ondersteuning, maar beschermen de voet ook tegen schokken van buitenaf in combinatie met de robuuste veiligheidsneus. De Touring GTX heeft zijn hoge beschermingsniveau bewezen in het certificeringsproces volgens de EN 13634-2017 Level 2 | 1 | 2 norm.

Talrijke detailoplossingen zoals de geïntegreerde schakelversteviging, de reflecterende inzetstukken in de hielzone, de royale afdekking van de ritssluiting en de lus die als aantrekhulp dient, onderstrepen de hoge alledaagsheid van de Destino Touring GTX.

Bij al deze rationele argumenten moet je niet vergeten dat de Touring GTX er ook nog eens verrassend goed uitziet met zijn innovatieve materiaalmix van leer, Hypalon en rubber met daarbij de gele accenten.

  1. Bottes DESTINO Touring GTX
    Bottes DESTINO Touring GTX
    À partir de 319,90 €



Related Products

Touratech Copyright © 2020