Adventure Proof - Onderdelen voor KTM 890 Adventure

Adventure Proof - Onderdelen voor KTM 890 Adventure

Van de beweeglijke Single met een cilinderinhoud van nog niet eens een halve liter tot en met de imposante 1290 Super Adventure, heeft KTM onbetwist de uitgebreidste selectie onvervalste adventure bikes te bieden. Grondig herzien wordt de 890 Adventure R dit seizoen gepresenteerd.

Terwijl de de KTM 1290 Super Adventure, het pas voor jaargang 2021 grondig herziene vlaggenschip, technisch ongewijzigd begint aan modeljaargang 2022, heeft KTM de 890 Adventure R voorzien van enkele updates.

Optisch is de 890 nu veel beter afgestemd op de rallymotor van het fabrieksteam, de pittige 450 Rally. Het nieuw gevormde windscherm biedt bovendien een geoptimaliseerde aerodynamiek, waardoor het comfort op lange afstanden is verbeterd. Eveneens comfortabeler valt de nieuwe basisset-up van de volledig instelbare APEX-suspensionelementen van WP uit.

Bij plotseling remmen, ook in bochten, grijpt het nieuwste Bosch-ABS 9.3 MP ondersteunend in. Wanneer een rijder naar de offroad- of de optionele rally-modus schakelt, staat een offroad-ABS ter beschikking. In deze configuratie is het ABS op het achterwiel gedeactiveerd, op het voorwiel grijpt het systeem vertraagd in. Daarmee heeft de rijder ook onder de moeilijkste omstandigheden volledige controle over de machine en kan sportief bochten inremmen.

De adventure pilot krijgt zijn informatie via een 5"-TFT-display met USB-C-aansluitingen en een volledig nieuwe uiterlijk, dat met kleurige symbolen en intuïtieve afbeeldingen eenvoudige navigatie door de menu's mogelijk maakt. Meer functionaliteiten bieden een turn-by-turn-navigatiesysteem en de telefoonaansluiting.

Zeer klantvriendelijk is de nieuwe demo-modus voor de assistentiesystemen. Klanten hebben na aankoop 1500 kilometer de tijd om het volledige programma van de elektronische hulpmiddelen uit te proberen. Pas dan hoeven ze een besluit te nemen over de definitieve configuratie.Producten voor KTM 890 AdventureTouratech Copyright © 2020