ACT Adventure Country Tracks - Update 2022

ACT Adventure Country Tracks - Update 2022

Maakt de adventure-scene enthousiast

ACT Pyrenees – De film

De film over de recentste Adventure Country Track door de Pyreneeën is al meer dan 132.000 keer bekeken (stand 04/2022). In een speelduur van meer dan een uur presenteert de rolprent de avontuurlijke reis over veeleisende bergroutes van de Middellandse Zee naar de Atlantische Oceaan.

Content en usability geoptimaliseerd

Nieuwe ACT-website

De volledig herziene ACT-website wordt gekenmerkt door een duidelijk verbeterde bruikbaarheid. Uitgebreid documentatiemateriaal met foto's, video's en feiten over alle tot nog toe ontsloten Adventure Country Tracks door Italië, Griekenland, Roemenië, Portugal en de Pyreneeën, is op de site te vinden. Ook interessante tips met betrekking tot de voorbereiding van een reis, georganiseerde tochten en het transport van motoren zijn er te vinden.

adventurecountrytracks.com

Emotie en documentatie

Het YouTube-kanaal van ACT

ACT heeft nu een eigen YouTube-kanaal. Daar is zowel de trailer als het complete filmische documentatiemateriaal van alle tracks te vinden. Belangrijk voor de voorbereiding zijn de FAQ-video's. Bestuurders die zelf een ACT willen bedwingen, vinden daar uitgebreide tips over de keuze van banden, uitrustingen voor motoren of motorrijders.

ACT YouTube channel

Boeiende docu

Video ACT Portugal opnieuw bewerkt

In de loop van mei ging de nieuwe, herziene versie van de video over de allereerste Adventure Country Track door Portugal op YouTube in première. Dankzij een nog spannendere samenstelling van de beste scènes en nog meer emotie, krijg je zin om de uitdaging die de track biedt zo snel mogelijk zelf aan te gaan.

ACT Portugal Full Movie

Volgende ACT in de planning

Adventure Country Track VK

De volgende ACT heeft de beste gravelwegen en binnenwegen van het VK gebundeld in één fascinerende avontuurlijke route. ACT hoofdplanner Filipe Elias heeft een unieke route samengesteld. Naast Touratech hebben tal van bekende bedrijven het project opnieuw gesteund, waaronder Sena, Yamaha, Harley-Davidson, Revit, Edelweiss, Nexx, Metzeler, Motorex, Overlanders en Good Souls. De communicatiepartner in de Duitstalige landen is het internetplatform 1000PS. Blijf kijken voor de ACT UK film.Touratech Copyright © 2020